Novosti

Turizam na vrhu jezika

Turistička sezona je iza nas. Pravo je vrijeme da krenete sa pripremama. Htjeli bi biti još bolji, izmamiti osmjeh na lica vaših gostiju, da budu zadovoljni i da nam se opet vrate. Ključ vašeg i našeg uspjeha je svakako odlična komunikacija na stranom jeziku. Zato prijavite se na vrijeme i osigurajte mjesto u grupi!

UPISI U NOVU ŠKOLSKU GODINU U TIJEKU!

Od 01.09.2022 vršimo upise u školsku godinu 2022./23.! Obratite nam se na brojeve 098/264-839, 098/384-006 na e-mail info@centarznanja.hr ili u tajništvo Centra.

THE ME IN METHOD

Učenje stranog jezika temelji se na učinkovitoj prezentaciji pravila i primjera, njihovoj praktičnoj primjeni, sustavnom ponavljanju gradiva i redovitom provjeravanju znanja, odnosno na konstantnoj komunikaciji i konverzaciji. Ključ dobre komunikacije za mene nije prvenstveno u samom činu govorenja i odgovaranja na postavljena pitanja, već u aktivnom procesu slušanja i promatranja govora tijela, na upoznavanju svojih sugovornika, svojih učenika, svoje publike, kako bih istu mogla bolje razumjeti, poistovjetiti se s njom, shvatiti njezina očekivanja i prilagoditi se njezinim potrebama.

Education vacation

We offer fun and easy ways to learn Croatian language and mores.

Predupis uz poklon-bon

Početak nove akademske godine u gradu je obilježen gužvama u knjižarama i visokim izdatcima za školske materijale.

OŠ Mertojak- predupisi u novu školsku godinu

Već 25 godina u Vašem kvartu i prvi put u vašoj školi.

OŠ Žrnovnica - predupisi u novu školsku godinu

Engleski je jezik kojim pričaju građani svijeta i kako bi se uistinu sporazumjeli jedni s drugima, ključno je ovladati njime u potpunosti. Znanje ovog jezika otvara ili zatvara vrata, ovisno o našoj motivaciji pri učenju i kontinuiranom usavršavanju.

Intenzivni tečajevi

Dvotjedni tečajevi za engleski, njemački, talijanski i hrvatski

Pripreme za državnu maturu

10 000 nastavnih sati. Toliko se vremena prosječno provede u školi kroz 12 godina obrazovanja za vlastitu budućnost.

Edukativni brunch

17.3. organizirali smo edukativni brunch ”Turizam na vrhu jezika” za predstavnike turističkih zajednica, gospodarske komore, djelatnike hotela, restorana i apartmana u Splitu.

<< 12 >>
© 2016 Centar znanja stranih jezika. Sva prava pridržana. Developed by: Fer Projekt