Upisi u tijeku,65 godina tradicije učenja stranih jezika,Prva škola stranih jezika u Splitu,Mogućnost učenja 8 stranih jezika

BUDITE I VI DIO BUDUĆNOSTI CENTRA!!!

Centar znanja stranih jezika Split

Dragi prijatelji Centra, dobrodošli na naše web stranice!

Centar znanja spoj je tradicije i kvalitete. Jedina je škola u Splitsko-dalmatinskoj županiji koja ima 60 godina kontinuiranog i uspješnog rada u nastavi stranih jezika. Znanje stranog jezika obogaćuje svakog pojedinca i pretpostavka je za postizanje osobnog i poslovnog uspjeha.

Engleski     Njemački     Talijanski     Francuski     Španjolski     Ruski     Japanski     Hrvatski kao strani jezik    

Novosti

Turizam na vrhu jezika

Turistička sezona je ispred nas. Pravo je vrijeme da krenete sa pripremama. Htjeli bi biti još bolji, izmamiti osmjeh na lica vaših gostiju, da budu zadovoljni i da nam se opet vrate. Ključ vašeg i našeg uspjeha je svakako odlična komunikacija na stranom jeziku. Zato prijavite se na vrijeme i osigurajte mjesto u grupi!

UPISI U NOVU ŠKOLSKU GODINU U TIJEKU!

Od 01.09.2022. vršimo upise u školsku godinu 2022./23.! Obratite nam se na brojeve 098/264-839, 098/384-006, na e-mail info@centarznanja.hr ili u tajništvo Centra.

THE ME IN METHOD

Učenje stranog jezika temelji se na učinkovitoj prezentaciji pravila i primjera, njihovoj praktičnoj primjeni, sustavnom ponavljanju gradiva i redovitom provjeravanju znanja, odnosno na konstantnoj komunikaciji i konverzaciji. Ključ dobre komunikacije za mene nije prvenstveno u samom činu govorenja i odgovaranja na postavljena pitanja, već u aktivnom procesu slušanja i promatranja govora tijela, na upoznavanju svojih sugovornika, svojih učenika, svoje publike, kako bih istu mogla bolje razumjeti, poistovjetiti se s njom, shvatiti njezina očekivanja i prilagoditi se njezinim potrebama.

Upisi

Za prijavu i sve dodatne informacije molimo Vas da se obratite našem tajništvu (Trg Republike 2 - Prokurative), putem maila info@centarznanja.hr ili putem telefona 098/384-006 i 098/264-839.

© 2016 Centar znanja stranih jezika. Sva prava pridržana. Developed by: Fer Projekt