Novosti

UPISI U NOVU ŠKOLSKU GODINU U TIJEKU!

Od 27.08. vršimo upise u školsku godinu 2018./19.! Obratite nam se na broj 098/384-006, na e-mail info@centarznanja.hr, ili u tajništvo Centra.

Turizam na vrhu jezika

Turistička sezona je ispred nas. Pravo je vrijeme da krenete sa pripremama. Htjeli bi biti još bolji, htjeli bi izmamiti osmjeh na lica vaših gostiju, da budu zadovoljni i da nam se opet vrate. Ključ vašeg i našeg uspjeha je svakako odlična komunikacija na stranom jeziku. Priključite se našim specijaliziranim tečajevima engleskog jezika za djelatnike u turizmu i ugostiteljstvu. Cijena tečaja je 930,00 HRK za 30 nastavnih sati. Tečaj će se održavati dva puta tjedno, utorkom i četvrtkom od 18.00 do 19.30 sati. Osigurajte svoje mjesto i prijavite se do 13. ožujka 2018.!

NOVI UPISNI ROK

NOVI UPISNI ROK U LJETNI SEMESTAR OD 15.01.2018.

OKRUGLI STOL U CENTRU ZNANJA (gratis tretman)

Koristite zubni konac? Redovito podrezujete nokte? Odlazite frizeru? Čitate? Održavate se u formi? Što je s vašim engleskim? Može li ga se uopće više promatrati kao strani jezik ili on pak danas ulazi u domenu opće pismenosti?

JA PROTIV BIEBERA

Godina je dvijetisućeisedamnaesta. To znači samo jednu stvar: svijet više ne tolerira dosadu. Moderna mlada osoba ne kupuje dosadnu odjeću, ne sluša dosadnu glazbu, ne gleda zamorne filmove, ne tolerira jednolična jela. Isto vrijedi za djecu. Moderna mlada osoba ne želi dosadan tečaj jezika. Moderno dijete još manje.

THE ME IN METHOD

Učenje stranog jezika temelji se na učinkovitoj prezentaciji pravila i primjera, njihovoj praktičnoj primjeni, sustavnom ponavljanju gradiva i redovitom provjeravanju znanja, odnosno na konstantnoj komunikaciji i konverzaciji. Ključ dobre komunikacije za mene nije prvenstveno u samom činu govorenja i odgovaranja na postavljena pitanja, već u aktivnom procesu slušanja i promatranja govora tijela, na upoznavanju svojih sugovornika, svojih učenika, svoje publike, kako bih istu mogla bolje razumjeti, poistovjetiti se s njom, shvatiti njezina očekivanja i prilagoditi se njezinim potrebama.

Education vacation

We offer fun and easy ways to learn Croatian language and mores.

Predupis uz poklon-bon

Početak nove akademske godine u gradu je obilježen gužvama u knjižarama i visokim izdatcima za školske materijale.

OŠ Mertojak- predupisi u novu školsku godinu

Već 25 godina u Vašem kvartu i prvi put u vašoj školi.

OŠ Žrnovnica - predupisi u novu školsku godinu

Engleski je jezik kojim pričaju građani svijeta i kako bi se uistinu sporazumjeli jedni s drugima, ključno je ovladati njime u potpunosti. Znanje ovog jezika otvara ili zatvara vrata, ovisno o našoj motivaciji pri učenju i kontinuiranom usavršavanju.

<< 123 >>
© 2016 Centar znanja stranih jezika. Sva prava pridržana. Developed by: Fer Projekt